3 robots iwally

Wanneer je een politievirus hebt op de PC dan is dat mee gekomen met een download of via een exploit op een website die je bezocht hebt.

In zo'n geval kun je een programma gebruiken genaamd MalwareBytes Anti Malware om het politievirus te verwijderen. Een probleem van het politievirus is echter dat het voorkomt dat andere applicaties gestart worden en het zich op de voorgrond plaatst.

Daarom adviseren wij u om gebruik te maken van Hitmanpro Kickstart. Dat is een speciaal programma dat u op een USB stick zet of op een CD brand.

Wanneer u dit gedaan heeft en uw computer vanaf USB of CD opstart kan Hitmanpro kickstart in actie komen om het politievirus te verwijderen. Dit is de meest eenvoudige manier van alle manieren om het politievirus te verwijderen.

Het politievirus staat ook wel bekend als het "Ukash virus" omdat het je vraagt om 100 euro boete te betalen. Het virus is niet alleen in Nederland actief maar in heel Europa. Het komt voor in verschillende namen en instanties. Zo is niet altijd het Nederlandse politie logo te zien. Met behulp van de Hitmanpro Kickstart kun je ook deze virussen verwijderen.

Voor het gebruik van Hitmanpro kickstart heb je wel een andere werkende computer of laptop nodig en een USB stick of lege CD.

Daarnaast moet je weten hoe je een ISO bestand op DVD brand of op een USB stick plaatst.

in dit filmpje legt de ontwerper volledig uit hoe het werkt.

Daarna start je de computer of laptop op met de USB stick en kan het verwijderen beginnen.

Lukt het allemaal niet, of vind je het te ingewikkeld? Neem dan contact met ons. De kosten voor het verwijderen van het politievirus bedragen 30 euro. Het beveiligen van de computer nadat het politievirus is verwijderd zodat het probleem met uw laptop of computer zich niet opnieuw kan voordoen. Wij adviseren en helpen u graag met het juist beveiligen van uw PC of laptop.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00