3 robots iwally

Bedrijven slaan steeds meer gegevens op, iedere onderneming slaat alle gegevens op als klantegevens, leveranciers en andere informatie. Soms handleidingen over apparatuur, etc.

Het delen van deze informatie binnen het bedrijf gebeurd vaak nog via email of op andere manieren. Centrale toegang is soms slecht geregeld of is niet aanwezig.

Produciviteit kan door de centrale digitale toegang omhoog gaan en opdrachten kunnen sneller worden opgelost zonder irritatie. Daarnaast kunnen zaken als backup beter worden geregeld wanneer alle data centraal wordt opgeslagen.

De voordelen van bijvoorbeeld centrale opslag binnen uw bedrijf biedt grote voordelen tegenover individuele opslag. Maar ook backup van deze data is belangrijk, weet u hoe uw backup geregeld wordt? Het is belangrijk om over zaken als de backup van uw data na te denken zodat u weet hoe te handelen bij dataverlies.

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of heeft u vragen over het maken van backups binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Data recovery door iWally

Wij bieden ook recovery diensten aan voor het herstellen van verloren data, bijvoorbeeld door virussen, niet startende laptops en computers, kapotte hardeschijven, en andere problemen met betrekking tot dataverlies. Wilt u meer informatie over data-recovery door iWally, neem dan contact met ons op.

Data recovery van een defecte laptop, macbook, iPhone of desktop is in vele gevallen nog goed mogelijk doordat het probleem vaak softwarematig ligt. Indien het probleem in de hardware ligt kan hier ook naar gekeken worden. Wij werken samen met een gespecialisserd bedrijf voor profesionele recovery tegen een betaalbare prijs.

Voor een vrijblijfende diagnose en onderzoek naar data-recovery kunt u contact met ons opnemen.

Automatische backup van bedrijfsdata i.c.m. NAS systemen.

Naast cloud backup diensten maken wij ook gebruik van offline en offside backups doormiddel van server of NAS storage systemen bij klanten. Wij adviseren onze klanten altijd systemen van Synology of QNAP vanwege het groot scala aan mogelijkheden die deze systemen meebrengen naast de backup functionaliteit voor uw bedrijfsvoering, bijvoorbeeld de mogelijkheden tot VPN server en mobiliteitsvergroting.

De kosten van de implantatie van een automatische backup van uw bedrijfsdata zijn variabel, deze verschillen per situatie en zijn alleen op offerte of in overleg te schatten. Iedere situatie is namelijk anders. Wij helpen u graag bij het adviseren en implenteren van een backup proces binnen uw bedrijf.