3 robots iwally

Wanneer u een computer heeft gekocht, of een Mac en bijvoorbeeld graag een schone installatie wilt dan zult u Windows of OSX opnieuw moeten installeren. Als u dit nog nooit gedaan heeft kan dit een vrij lastig proces zijn of zelfs gevaarlijk voor het behoudt van uw data en veligheid?

Ook voor de installatie van uw systeem bent u welkom bij iWally. Wij ondersteunen alle versies van Windows en OSX. Herinstallaties zijm ook mogelijk.

Herinstallaties worden vaak aanbevolen door ons voor o.a. besmette systemen, trage systemen na jaren van gebruik en bijvoorbeeld systeemfouten.

Voor de kosten van een herinstallatie kunt u terrecht op onze tarieven pagina. Wilt u graag een afpsraak maken? Ga dan nu direct door naar de contactpagina.

Wij bieden 2 herinstallaties aan, een basisinstallatie waarbij u slechts een werkend systeem krijgt zonder aanvullende software. U krijgt dus slechts een installatie met drivers, internet en Windows. Er wordt geen beveiligingssoftware geinstalleerd. Dit kunt u achteraf zelf doen.

Daarnaast bieden wij een normale herinstallatie aan waarbij u een werkend systeem krijgt met aanvullende software, en beveiligingssoftware. Hierbij kunt u denken aan Adobe Reader, Flash, Chrome en beveiligingssoftware als Avast, AVG of bijvorbeeld Microsoft Security Essentails software. Ook installatie van Dropbox en andere software is inbegrepen bij dit pakket.

WIj bevelen aan om voor een herinstallatie te kiezen inclusief de aanvullende software. Zo voorkomt u extra kosten en gaat u met zekerheid weg met een goedwerkend systeem.