3 robots iwally

Woont u in Tienhoven en is uw computer kapot gegaan? Geen nood, bel snel voor een afspraak en kom langs bij IWally. Een kapotte computer is natuurlijk heel vervelend en komt meestal voor op de meest ongemakkelijke momenten. Net als je nog wat bankzaken moet regelen, of een belangrijke e-mail verwacht. Gelukkig zitten we niet ver uit de buurt van Tienhoven in Maarssen, en kun je dus dichtbij terecht voor de reparatie.

Wanneer je je computer brengt, of ons belt voor een afspraak zullen we je eerst enkele vragen stellen om uit te vinden wat er precies aan de hand is met je computer. Het komt soms namelijk voor dat we bepaalde problemen direct per telefoon kunnen verhelpen. Dat is uiteraard niet altijd zo, maar het komt voor. We geven je een indicatie van wat het probleem zou kunnen zijn, hierna kun je de computer bij ons brengen.

Wat gebeurt er als ik mijn computer breng?

Nadat je je computer hebt gebracht uit Tienhoven, gaan we vaststellen wat het probleem is met onze diagnose, Nadat we weten wat er precies aan de hand is met je computer bellen we je op over de kosten van de reparatie en hoe veel tijd dat we kwijt zijn aan de reparatie. Wanneer je akkoord gaat kunnen we direct aan de slag met de reparatie van je computer. We geven je misschien nog wat advies over bijzaken die we tegenkomen tijdens het repareren van de computer. Het komt ook wel eens voor dat het repareren van de computer het geld niet meer waard is. Dit vertellen we je altijd eerlijk in het gesprek. Het redden van de data op de kapotte computer is verder vaak geen probleem.

Hoelang ben ik mijn computer kwijt?

Meestal duurt een reparatie aan een computer niet meer dan 2 a 3 werkdagen. Soms gaat het nog sneller en heb je je computer dezelfde dag al weer terug. Het ligt een beetje aan het probleem en wat er precies defect is aan de computer. Soms kun je net boodschappen doen uit Tienhoven bij de Albert Heijn en na een uur alweer terugkomen. We geven je altijd een tijdindicatie mee wanneer je de computer hebt gebracht. Mocht je niet in staat zijn om de computer te brengen, dan kunnen we hem ook ophalen in Tienhoven. 

Mijn computer is niet defect maar vooral heel traag.

Wanneer je computer vooral heel erg traag is dan is het werken ermee ook niet prettig. In zo'n geval kunnen we je adviseren over een eventuele upgrade van je computer of het herinstalleren van je systeem. Wij adviseren veel klanten om een SSD te nemen voor hun computer. Een SSD zorgt voor een behoorlijke snelheidsverhoging van de computer. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.