3 robots iwally

Over iWally IT

iWally IT is dé business ICT-partner op het gebied van uitvoering, advies, beheer- en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service. Het is de visie van iWally IT om informatie- en communicatietechnologie niet alleen ten dienste van mensen en organisaties, maar ook als hefboom voor groei te laten functioneren. Het bedrijf geeft het begrip ‘de klant is koning’ weer inhoud door niet alleen méér te doen met ICT, maar ook altijd een stap verder te gaan voor haar opdrachtgevers én de eindklant.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht en is op weg naar groei en bezig met het opbouwen van een klantenbestand en de relatie tussen organisaties te onderhouden. Organisaties kunnen rekenen op een partner die met hen meedenkt en voor alle ICT-behoeften op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, een oplossing heeft, ongeacht de mate van regie die de klant wenst.

Missie en Visie

iWally IT heeft als missie haar klanten structureel en volledig te ondersteunen bij de toepassing en het gebruik van ICT. In onze visie zullen alleen die organisaties de leiders zijn en blijven in hun markt, die optimaal de mogelijkheden van ICT-oplossingen voor hun business weten in te zetten en blijvend durven te innoveren. Hierbij dient ICT als middel gezien te worden, vaak ook als ‘driver’ voor de business, maar nooit als doel op zich. De mens maakt daarbij altijd het verschil.

De kenmerken van de iWally IT zijn passie, snelheid, pro-activiteit, eerlijkheid enn maximale klantgerichtheid.

Ervaring en expertise

iWally IT heeft zich in de afgelopen jaren gespecialisserd in een breed scala van software en hardware. Waaronder bekende merken als Cisco, Redhat Linux, MIcrosoft, Oracle, Synology. Ook zijn wij ervaren in het installeren en behreen van verschillende software, o.a. Linux software.

 • Ervaring met CentOS, Ubuntu Server, Debian server, embedded Linux systemen.
 • Apache / Nginx server beheer
 • MySQL / MariaDB database beheer mede i.c.m. PhpMyAdmin
 • Asterisk en FreePBX ervaring, verleden ook AsteriskNOW.
 • Rsync sychronisatie en back-up procedures
 • Bash scripting i.c.m. geautomatiseerde scripting voor servers.
 • Samba server beheer

Onze Windows ervaring legt zich toe tot:

 • Windows Server 2012
 • Het maken van sysprep images voor systemen inclusief software
 • Het creëren van systeem images en deployment hiervan.
 • Het installeren en configureren van Exchange server Online, als ook beheren Exchange omgeving.
 • Werkplekbeheer met remote ondersteuning (hulp op afstand)

De focus

Naast al onze diensten en expertise leggen wij de focus ergens anders. Wij proberen altijd mee te denken vanuit de klant. Soms wilt u als klant iets, en heeft u de oplossing al voor ogen. Voor ons is de uitdaging dan om scherp te blijven en de best passende oplossing te onderzoeken voor u en juist voor die ene oplossing te gaan. Terwijl wij denken vanuit de klant, streven we altijd naar de juiste balans tussen kosten en kwaliteit / performance. Deze balans maakt iedere klant weer uniek.