3 robots iwally

Voor het veilig houden van uw computer, laptop en andere apparatuur komen verschillende zaken kijken.

Zo moet u beschikken over een goede firewall, virusscanner en aanvullende bescherming als Anti-malware en spyware. Dit geldt niet alleen voor Windows

  • Tegenwoordig hebben zowel Windows, Mac als soms ook al uw Smartphone beveiliging nodig.

Veel van deze beveiliging is al ingebouwd in uw Windows, Mac of smartphone. De configuratie ervan is echter iets wat veel gebruikers vergeten.

security

Beveiliging van data wordt steeds belangrijker, o.a. doordat we steeds meer belangrijke informatie digitaal zijn gaan opslaan, denk aan uw boekhouding, patientendossier bij uw tandarts, zieknhuis en uw gegevens bij de overheid. Maar ook voor bedrijven zijn klantgegevens, leverancieres en bedrijfsgevolige informatie digitaal opgeslagen.

Terwijl steeds meer data digitaal wordt opgeslagen, lijkt de veiligheid van deze data steeds meer bedreigd te worden. Virussen en hackers bedreigen uw bedrijf meer dan ooit te voren, overheden doen aan cyber oorlog, zelfs zonder dat u het weet.

Hoe voorkomt u dat u slachtoffer wordt van zo'n aanval vragen veel bedrijven zich af. Door goed beheer en beveiliging van uw systemen en data komt u al een heel eind. Vaak hoeft dit niet samen te gaan met grote investeringen of kosten. Het komt vaak meer aan op onderhoud, continuiteit en toezicht op de beveiliging waardoor u de beveiliging van uw data verbeterd.

Veel bedrijven hebben in het MKB hier weinig omkijken naar, of hebben geen IT afdeling die deze taken uitvoert en vormt daardoor een groter risico voor de veiligheid van de data.

Ook zaken als backup worden vaak vergeten of niet correct uitgevoerd in het MKB.

Wilt u uw beveiliging laten nakijken of laten verbeteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en informatie. Klik hier om contact op te nemen.

End Point Protection

GMet End Point Security heeft u in één overzicht de status van uw netwerk en apparatuur in beeld.

  • Notificaties bij bedreigingen
  • Automatische scans
  • Toegangsbeheer
  • Automatische updates van uw netwerk
  • Geavanceerde mogelijkheden

Levert een superieure beveiliging voor Windows, Macs en Linux computers.

 

 
Maak een afspraak voor de beveiliging van uw netwerk

Endpoint Protection
 
Netwerk Monitoring