3 robots iwally

Een zwart scherm na het opnieuw opstarten van de computer kan verschillende oorzaken hebben.
Meestal wordt een zwart scherm bij het opstarten veroorzaakt door een conflicterend programma dat de rest van het opstartproces ophoudt of blokkeert.

In zo'n geval kunt je het beste even tien minuten wachten en kijken of het opstartproces uiteindelijk toch doorgaat. Wanneer dit niet zo is dan is er waarschijnlijk een programma dat het opstarten ophoudt.

Wanneer je op het toetsenbord CTRL + SHIFT + ESCAPE tegelijkertijd indrukt, komt taakbeheer tevoorschijn. Zo niet, dan is er waarschijnlijk hardware technisch iets aan de hand.

In taakbeheer staat een lange lijst met processen onder het tabblad processen. Een veel voorkomende oorzaak van een zwart scherm is het proces "Run Once Wrapper" of "Run Once Wrapper 32 bits". Als je deze aanklikt in de lijst en de taak beeindigd, kan het voorkomen dat de computer of laptop doorstart.

Mocht dit niet helpen probeer dan andere processen te beendigen tot dat de computer doorstart. Nadat de computer de doorstart heeft gemaakt is het nodig om vast te stellen wat de oorzaak is van het niet volledig opstarten van het systeem.

Een veel voorkomende oorzaak is recent geinstalleerde software of software die een update heeft uitgevoerd. Kijk dan in Programma's en onderdelen bij het configuratiescherm naar recent geinstalleerde software. Verwijder deze en start uw laptop of computer opnieuw op en kijk of het probleem opgelost is.

Een andere tip is om het programma ADWcleaner te draaien om ongewenste software op te sporen die het opstartproces kan blokkeren. Na het scannen met ADWcleaner kan u op de knop verwijderen klikken en verwijderd ADWcleaner alle ongewenste software en start u de laptop of computer opnieuw op.

Mocht dit allemaal niet werken en heeft u nog steeds problemen, dan is het nog mogelijk om een herstel uit te voeren naar een systeemherstel punt van eerder. Alvorens u dit doet raden we aan om een backup te maken van al uw persoonlijke gegevens als foto's, afbeeldingen e-mails, en documenten.

Het kan ook voorkomen dat bovenstaande informatie niet relevant is omdat u helemaal geen beeld meer krijgt bij het opstarten. In zo'n geval is er iets mis met de hardware van uw laptop of PC. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken.

Mocht u er toch niet uitkomen neem dan contact met ons op dan lossen wij het probleem voor u op, ook voor andere laptop en computer reparaties kunt u contact opnemen.

2.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17