3 robots iwally

Computers en laptops worden trager na verloop van tijd. Dat zal niemand kunnen ontkennen. Dat een computer of laptop trager wordt heeft meerdere oorzaken. Een veel voorkomende oorzaak is vervuiling van de installatie. Een herinstallatie van Windows wil dan vaak uitkomst bieden. Zo'n herinstallatie ruimt namelijk alle bestanden op de hardeschijf op, updates die door de loop der tijd zijn geinstalleerd en software. Dit alles maakt de computer aanzienlijk sneller na een herinstallatie.

Echter is er nog iets wat u kunt doen bij een herinstallatie van Windows en dat is het plaatsen van een SSD. Een SSD zal het systeem aanzienlijk versnellen, zeker wanneer u de verse windows herinstallatie op een SSD gaat draaien. Wilt u meer weten over wat een SSD exact inhoudt, lees dan ons blog artikel, Upgrade tips voor de computer sneller te krijgen, wij hopen dat u dit uitkomst biedt.

Voor de kosten van een herinstallatie kunt u ook onze website raadplegen, windows-herinstallatie.nl 

Wanneer u een windows herinstallatie door ons laat uitvoeren dan duurt deze nooit langer dan twee werkdagen. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de herinstallatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat gebeurd er met mijn bestanden bij een herinstallatie?

Wanneer u kiest voor een windows herinstallatie dan maken wij indien gewenst een back-up voor u van deze bestanden. Wij nemen diverse bestanden vaak mee, als e-mails, outlook configuratie maar ook favorieten van uw browser nemen we mee. De printer installatie en geinstalleerde software.

Zo kunt u nadat de installatie voltooid is direct weer aan de slag met uw systeem.