3 robots iwally

Websites zijn anders als papier, websites kunnen namelijk worden aangepast wanneer dat nodig is. Deze aanpassing gebeurde altijd achteraf door uw webdesigner en bracht zo kosten met zich mee en kostte tijd.

Tegenwoordig willen steeds meer ondernemingen vrijheid in het zelf kunnen beheren van hun website. Vooral in het gebied van aanpassingen van tekst en media. Wanneer u kiest om uw website te laten ontwerpen door iWally krijgt u altijd de toegang tot het zelf aanpassen van uw website.

Zo kan u teksten, media als afbeeldingen, video en geluidsmateriaal zelf achteraf aanpassen zoals u dit wilt. Daarnaast krijgt u veel keuze in het ontwerp en inspraak over het ontwerp van uw website.

Ons streven is u een zo'n transparant en open samenwerking te bieden waardoor u inzicht krijgt in tijd, resultaat en zo nodig op tijd kunt aangeven wat u bijvoorbeeld anders wilt.

iWally doet dit o.a. door te werken met een planningssysteem waar u samen met ons toewerkt naar het resultaat. Deadlines, ideeën en andere zaken als bugs kunnen zo snel en efficent worden aangepakt.

Wanneer u interesse heeft in het laten opzetten van een website door iWally kunt u contact met ons opnemen voor vragen en meer informatie.

Wij werken met een CMS systeem voor al onze websites, het CMS systeem Joomla. Hierdoor kunnen wij u o.a. tegemoetkomen in een toekomstgerichte website en een goede kwaliteit.

Door het gebruik van een CMS systeem bent u niet afhankelijk van ons voor de aanpassing van uw website. U kan dit zelf, of door een ander laten doen achteraf. Ook is de website eenvoudig in beheer, en krijgt u indien gewenst een handleiding bij oplevering van uw website.

Voor het aanmaken van nieuwe websites, of een totale vernieuwing van uw huidige website werken wij met 3 pakketten. Ieder pakket bevat een aantal standaard opties, en mogelijkheden.

Zo biedt het standaard pakket voor de meeste ondernemers voldoende mogelijkheden en kwaliteit. Een website bevat o.a. 5 pagina's die door ons gevuld zullen worden met uw inforamtie, o.a. een contactpagina met contactformulier en een informatie pagina. Maar ook bijvoorbeeld een galerie en sitemap voor zoekmachine optimalisatie.

Alle pakketten worden overigens zoekmachine vriendelijk gebouwd en worden hiervoor gedeeltelijk geoptimalliseerd.

Wanneer u opzoek bent naar een site met veel content, en pagina's moet u denken aan een Website+ of Website++ pakket. Hierbij krijgt u kant en klare opties voor o.a. het inloggen van leden op uw website, videostreams en bijvoorbeeld een webshop. Webshops leveren wij alleen in combinatie met het Website++ Pakket.

Behalve volledige websites kunnen wij ook uw huidige website aanpassen of uitbreiden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen voor een offerte. Onze uur tarieven voor het wijzigen van websites staan in de rechterkolom gespecificeerd.

Onze referenties - Galerie

Wilt u meer referenties zien? Neem dan contact met ons op voor meer voorbeelden.