3 robots iwally

Veel computers gaan na loop van de tijd niet meer aan, Dat kan inhouden dat de aan en uit knop niet meer werkt, of dat de computer geen beeld geeft maar nog wel aan gaat. De oorzaak hiervan ligt aan dan vaak aan een kapotte voeding. De voeding heeft niet meer genoeg vermogen om de computer door te kunnen starten. Je kunt dit vergelijken met een defecte accu in de auto, of je telefoon. Als er niet genoeg vermogen in zit, start het systeem niet meer.

Het komt ook voor dat een defecte voeding in een computer instabiliteit veroorzaakt, de computer loopt vast, start vanzelf opnieuw op of valt helemaal uit na enige tijd. Of je voeding defect is kunnen wij voor je vaststellen door deze door te meten en te testen.

Wat kost het vervangen van mijn kapotte voeding?

het vervangen van jou defecte voeding kost meestal tussen € 50 en € 60 euro voor een A merk voeding, van bijvoorbeeld Corsair, Coolermaster, etc. Wij gebruiken alleen voedingen met een 80 plus certificering. Dit garandeert namelijk dat de voeding een lange levensduur geniet, en efficiënt met stroom omgaat. Daardoor kan de computer nog jaren mee nadat de voeding is vervangen.

De kosten voor het inbouwen van de voeding liggen gemiddeld tussen de 25 en 40 euro, afhankelijk van het type computer, een "Game PC" met verschillende videokaarten, en hardeschijven is meer werk dan een simpele HP computer. Ook zorgen we altijd voor goed "kabel management / cable management" bij het inbouwen van de voeding. het is voor ons namelijk belangrijk dat jou systeem stabiel blijft werken.

Hoelang duurt het vervangen van de voeding van mijn pc?

De meeste reparaties waarbij de voeding defect is, duren niet langer dan één werkdag. Uitzonderingen zullen drie werkdagen in beslag nemen. Wanneer je aangeeft je computer weer snel nodig te hebben dan zorgen we ervoor zo snel mogelijk een nieuwe voeding te plaatsen.

Ik heb zelf al een voeding gekocht, maar ik durf of weet niet goed hoe deze zelf in te bouwen?

Dat kan uiteraard voorkomen, kom gerust langs met je computer en de voeding, dan bouwen we deze voor jou in. We rekenen alleen arbeidskosten voor het inbouwen van de voeding. Wij adviseren je echter wel om een voeding te kopen met een 80 plus certificering. Voedingen die niet voldoen aan deze certificering kunnen problemen opleveren in de toekomst.