3 robots iwally

Misschien heeft u het al gemerkt de laatste update van Microsoft heeft de Nederlandse taal om zeep geholpen! Enkele gebruikers melden vandaag en sinds gisteren dat hun Outlook 2007 plotseling in een andere taal staat ingesteld, athans een paar knoppen! Deze fout lijkt tot dusver alleen gebruikers van Outlook 2007 te treffen. Het probleem komt zowel bij Windows 10, 8.1 en Windows 7 gebruikers voor die de automatische updates installeren van Microsoft.

update van Microsoft:

Inmiddels (21 september) heeft Microsoft een nieuwe update uitgebracht die het probleem met KB4011086 oplost. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4011110/descriptionofthesecurityupdateforoutlook2007september19-2017 Deze update wordt vanzelf geïnstalleerd. Mocht dit niet zo zijn, dan kan u de update ook handmatig installeren, en kunt u de handleiding over het verwijderen van de update overslaan.

https://www.microsoft.com/nl-NL/download/details.aspx?id=55957 Hier vind u de update van Microsoft.

Hoe komt het dat Outlook 2007 in een andere taal staat, of athans een paar knoppen? (Zweeds)

De oorzaak hiervan ligt bij de laaste Windows update voor Microsoft Outlook 2007. Hierdoor staat de taal verkeerd ingesteld. De oplossing voor dit probleem is de update van Microsoft Outlook 2007 te deinstalleren. Hierdoor zal Outlook weer juist functioneren en zal de Nederlandse taal weer aanwezig zijn op alle knoppen.

Hoe verwijder ik de update van Microsoft Outlook?

De update kan je verwijderen door naar het configuratiescherm te gaan, en te kiezen voor Programma's en Onderdelen en klikt u aan de rechterkant op, Geïnstalleerde updates weergeven. U krijgt nu een lijst met alle updates van Windows te zien, zoek naar het item genaamd: KB4011086, klik rechts op deze update, en kies voor de optie, verwijderen. Nadat u deze update heeft verwijderd zou Outlook weer als voorheen moeten functioneren. 

Let op: Volgens verschillende bronnen komt de update op bepaalde systemen 2x voor, in zo'n geval moet u 2x de update KB4011086 verwijderen. Start de computer of laptop opnieuw op nadat u de update heeft verwijderd om er zeker van te zijn dat het probleem verholpen wordt in Outlook 2007.

Stap voor stap, de foutieve update verwijderen van Microsoft.

Stap 1. Ga naar het Configuratiescherm in Windows 10 of Windows 7. In Windows 10, drukt u op de zoekknop beneden aan uw taakbalk, en typt u vervolgens Configuratiescherm in. Het configuratiescherm verschijnt nu in het startmenu.

Windows 10 en 7 configuratiescherm vinden

Stap 2. In het configuratiescherm ziet u links, Programma's, kies hier voor het kopje, "een programma verwijderen"

.programma verwijderen configuratiescherm 

Stap 3. Vervolgens kiest u voor "Geïnstalleerde updates weergeven"

  windows updates verwijderen 

Stap 4. Vervolgens ziet u een lijst van de geïnstalleerde Windows updates op uw systeem. In deze lijst dient u te zoeken naar de boosdoener, dat kunt u rechtsboven doen, U zoekt hier naar het nummer KB4011086 in het zoekveld, rechtsboven.Vervolgens klikt u rechts op uw muis, en kiest u verwijderen. Vervolgens wordt u gevraagd het systeem te herstarten. Hierna is het probleem verholpen

 

 

Let op : Upgraden van uw Office pakket is aanbevolen.

Met de huidige cyberaanvallen en ransomware is het aan te bevelen om uw Office pakket te upgraden naar een recentere versie, bijvoorbeeld Office 2016! De ondersteuning van Microsoft Office 2007 loopt namelijk op 10 oktober 2017 af, dat betekent dat u geen beveiligingsupdates voor Microsoft Office Outlook 2007 zult ontvangen.

We kunnen alvast aannemen dat hackers en cybercrimelen hier op gaan inspelen, wanneer er een mogelijk lek in Outlook 2007 zal worden ontdekt, zullen aanvallers dit na 10 oktober actief gaan misbruiken. Gezien het aantal gebruikers van Microsoft Outlook 2007, is dit zeker iets om rekening mee te gaan houden.

Outlook 2007 wordt veel gebruikt binnen kleine organisaties en bij thuisgebruikers, die deze software destijds hebben aangeschaft. De upgrade van uw Office pakket is voor de veiligheid van uw systeem aan te bevelen.