3 robots iwally

Bent u opzoek naar een beheerder of IT professional die uw Office 365 omgeving kan inrichten? Lees dan ook de ervaringen van onze klanten die gebruik maken van onze diensten.

Het opzetten van een nieuwe Office 365 omgeving voor uw bedrijf is voor ons bekend terrein. Mocht u moeite hebben met het opzetten en instellen van de MX records. gameservers of TXT records? Duizelt het u al? Neem dan contact met ons op voor hulp met deze ingewikkelde materie.

Mocht u overwegen Office 365 aan te schaffen voor uw bedrijf. Neem dan gerust contact op. Office  365 is namelijk het merkje, maar bestaat uit een volledige productlijn. Regelmatig schaffen kleine ondernemingen Office 365 Home aan, in de veronderstelling hun e-mailverkeer via Microsoft te laten verlopen. Echter is de klant eerder opzoek naar Exchange Online.

Maar soms wilt u als klant ook Office afnemen bij Microsoft op jaarbasis en uw e-mail via Microsoft afhandelen vanwege de voordelen van Exchange.

In zo’n geval kunt u weer beter een ander Office 365 product aanschaffen bij Microsoft. Mocht u dus advies nodig hebben over welk product het beste bij u past? Neem dan gerust contact op met ons, ook al is het slechts voor advies. Wij zien een klant namelijk graag vertrekken met een goed advies en het juiste product.

Wilt u meer gebruikers aanmaken of een Sharepoint omgeving laten inrichten binnen Office 365? Heeft uw bedrijf ondersteuning nodig bij het aanmaken van deze zaken? Wanneer u niet veel werkt of ervaring hebt met het Office 365 Portal is het misschien beter om een professional met ervaring in te huren 

De voordelen zijn dat u geen verkeerde keuzes maakt en diensten afneemt die u niet gebruikt. 

Diensten die wij aanbieden voor Office 365:

  • Inrichten van Sharepoint Online omgeving.
  • Koppelen van domein aan Office 365.
  • Data recovery na infectie van ransomware of versie herstel.
  • Advies over samenwerking in de cloud met documenten.
  • Trainingen in het gebruik van Office 365.
  • Instellen van Office 365 op werkstations, mobile devices / laptops.
  • Synchronisatie van agenda, Onenote, en overige.
  • Samenwerking in documenten (tegelijktijdig) i.c.m. Sharepoint Online en Onedrive.
  • Office 365 Planner voor het organiseren van uw workflow.