3 robots iwally

Wist u dat veel bedrijven kleine "IT problemen" kennen en hier vaak mee "leren te leven" omdat het nu eenmaal zo gaat? Netwerkonderhoud is vaak iets wat achteraf komt, als er echt "snel iets moet gebeuren". Veel bedrijven weten niet goed waar ze terecht kunnen met deze kleine problemen, de printer fabrikant heeft een lastig keuzemenu en lange wachttijden aan de telefoon en komt na lang wachten aan de telefoon met een onvolledige oplossing. Wanneer je nog andere zaken te doen hebt kan zoiets heel frustrerend werken en komt het nog wel.

iWally helpt bij netwerkonderhoud en problemen

Wanneer uw printer steeds niet verschijnt op uw laptop, of zich als offline meldt, scannen naar het netwerk niet werkt, of bestanden delen onbeveiligd gebeurd dan willen we graag helpen om deze kleine maar vaak belangrijke problemen aan te pakken. Netwerkproblemen als het niet functioneren van uw internet of onbereikbaar zijn van uw fileserver zijn voor ons altijd weer een uitdaging. We doen altijd onze best om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor u.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van netwerkdiensten die wij o.a. kunnen verzorgen voor u:

  • Netwerkonderhoud
  • ICT beheer
  • Het verhuizen van uw netwerk naar een nieuwe locatie
  • Het koppelen van twee locaties via een VPN verbinding
  • Het opruimen en beveiliegn van een geinfecteerd netwerk.
  • Het aanleggen van netwerkapparatuur, routers, access points en overige.

Wij zijn zelf ook gevestigd in Maarssen en kunnen dus snel bij u aanwezig zijn in het geval van camaliteiten. Ook bieden wij een eenvoudige "Hulp op Afstand" / "Remote Support" dienst waarmee wij altijd uw systeem op afstand kunnen overnemen in geval van een camiliteit of voor kleine problemen. Uiteraard zijn wij ook actief buiten Maarssen.

Wij zien uit om het netwerkonderhoud voor u te verzorgen.