3 robots iwally

Als bedrijf wil je zo optimaal mogelijk werken. Dat kan alleen wanneer alle computers en ICT goed functioneert. Misschien zijn de computers waar jullie mee werken binnen het bedrijf niet eens zo oud, maar een computer kan er plotseling mee ophouden. Of dat programma waar jullie altijd in werken, geeft opeens een foutmelding! Jullie houden je graag bezig met waar jullie goed in zijn en ICT systeembeheer laat je over aan een ander. Vrijwel iedereen zal het eens zijn met de stelling dat goed ICT beheer belangrijk is, ontsnapt de aandacht er vaak nog wel eens aan, je wilt je hier namelijk zo min mogelijk mee bezig houden.

Voor het beheren van je ICT systemen en netwerk kun je bij ons terecht. Wij beheren systemen en denken daarbij met jou mee, vanuit de klant. Wat heb jij daadwerkelijk nodig? Wil je geen omkijken meer hebben naar het optimaliseren van je systemen binnen het MKB en het beveiligen van je netwerk? Dan kunnen wij je misschien helpen, we nemen het uit je handen. Wij helpen jou zodat je altijd online bent en je geen zorgen hoeft te maken over je ICT binnen je bedrijf.

Veilig en efficiēnt werken

Wij vinden het belangrijk dat jullie bedrijf, onze klant veilig kan werken met ICT. Het is ons streven om klanten op een veilige- en verantwoorde manier te kunnen laten werken met ICT, zonder dat deze hier hinder van ondervinden. Goed werkende ICT infrastructuur en systemen zijn hierbij cruciaal. Wij helpen je met een passend advies en implementatie. Ook helpen we je online via hulp op afstand op momenten dat je ons net even nodig hebt.

Een goed werkende ICT-infrastructuur helpt jou namelijk om doelgericht te ondernemen. Bij iWally ben je altijd verzekerd van een eerlijk en gedegen advies. Storingen kunnen daardoor sneller en effectiever worden opgelost. Wij streven ernaar om jou zoveel mogelijk te ontzorgen op dit vlak. Dit hoeft niet altijd op locatie. Ons kantoor werkt eenvoudig op afstand en daarom zijn we ook voor jou interessant! Wij vertellen je hier graag meer over, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom systeembeheer door iWally

Het vinden van systeembeheer binnen het MKB is niet altijd even eenvoudig. Je wilt mogelijk wel een systeembeheerder, maar welke systeembeheerder werkt nu op uur basis? Misschien zoek je een systeembeheerder voor het MKB die met jou meedenkt in oplossingen van problemen.

Dan is iWally wat je zoekt, ICT systeembeheer in Utrecht voor het MKB. Wij denken actief met jou mee over hoe we het netwerk beter kunnen beveiligen, optimaliseren en denken na over redundancy (back-up oplossingen voor wanneer er iets uitvalt) maar ook over je back-ups!

Zijn de back-ups nog wel op orde? Hoe maak je back-ups? Off-side? Ransomware? Cyberaanvallen vormen een steeds grotere dreiging voor de continuïteit van de organisatie in het MKB. Systeembeheer van je ICT wordt daarom steeds belangrijker ook binnen het MKB.

Een scan van jouw MKB ICT in Utrecht

Wanneer we binnenkomen bij een organisatie in het MKB, proberen wij altijd voor onszelf en voor jou de ICT zo snel- en goed mogelijk in kaart te brengen. Wanneer deze namelijk goed in kaart gebracht is, kunnen we bijvoorbeeld storingen effectiever en sneller oplossen.

Documentatie en uitleg over systeembeheer

Terwijl we werken aan de ICT binnen het MKB, documenteren we altijd zoveel mogelijk. We leggen data vast over belangrijke werkstations, servers, IP-adressen, back-ups en protocollen.

Wij proberen wanneer mogelijk eenvoudige problemen te documenteren voor jou, zodat je ze in de toekomst zelf kunt oplossen als je dit wilt. Zo bespaar je zowel tijd als kosten. Mocht je toch liever hebben dat we terugkomen dan is dat geen probleem.

Hulp op afstand, voor jouw MKB systeembeheer

Uiteraard komen we graag bij je langs, maar niet ieder probleem vereist ons om langs te komen op locatie. Soms is een probleem namelijk binnen 3-5 minuten op te lossen. In zo’n geval kunnen we dit eenvoudig op afstand voor je oplossen. Dit doen wij via Teamviewer voor het MKB.

Als wij op locatie aanwezig zijn installeren we altijd Teamviewer op je systemen. Hiermee kunnen we op afstand helpen bij problemen.

Advies en consultancy

Mocht je binnen je organisatie toe zijn aan nieuwe systemen, upgrades of een nieuwe server willen gaan aanschaffen maar je weet niet wat je exact nodig hebt, dan kunnen wij je helpen.

Misschien werk je nu met een MKB Exchange server en wil je upgraden naar.een nieuwe MKB server. Of heb je gehoord over Office 365 en Exchange Online voor het MKB maar weet je niet precies wat het allemaal is, inhoudt en doet? Dan kun je contact met ons opnemen voor een adviesgesprek over systeembeheer.