3 robots iwally

Is uw laptop kapot, en woont u in Maarssen? Wij staan voor je klaar in Maarssen om jouw laptop z.s.m. te repareren. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere reparatie van je laptop. Sommige dingen zijn uiteraard niet meer te repareren, of het repareren niet waard. Maar de data die op jouw laptop staat zou misschien wel eens goud waard kunnen zijn voor jou. Wij laten je altijd weten wat er mogelijk is en luisteren goed naar je wensen. Door goed te luisteren naar wat jij wilt, kunnen we jou op de juiste manier helpen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het is heel eenvoudig, je belt ons op voor een afspraak of stuurt een e-mail via het contactformulier over je laptop reparatie. Je maakt een afspraak voor de reparatie en het afgeven van je laptop, neem de laptop mee met de lader, en vul het reparatie formulier in met je contactgegevens, zodat we je snel kunnen bereiken voor vragen.

Zodra je de laptop bij ons hebt langs gebracht in Maarssen, gaan wij aan de slag voor je. We gaan eerst uitzoeken wat er aan de hand is met de laptop. Nadat we weten wat er mis is met de laptop, bellen we je op over de kosten van de reparatie. Dat doen we altijd. Je kunt dan akkoord gaan met de reparatiekosten, of slechts de kosten voor de diagnose betalen. De onderzoekskosten kun je vinden op onze Tarieven pagina.

Wanneer de reparatie niet de moeite is informeren we je hier direct over tijdens het telefoongesprek, en proberen we je een passend advies te geven. Uiteraard doen we altijd onze best om de data waarvan je misschien geen back-up hebt gemaakt, te redden. (dit komt vaker voor dan dat jij denkt.)

Hoelang ben ik mijn laptop kwijt?

Dat ligt eraan, dat is heel verschillend. Op voorhand kunnen we daar geen simpele indicatie van geven. Dat komt omdat ieder probleem weer anders is, maar bepaalde problemen kunnen snel worden opgelost. We bellen je nog dezelfde dag nadat je je laptop hebt gebracht, over de kosten en de reparatieduur.

Om je toch een idee te geven van de gemiddelde reparatieduur hebben we de onderstaande indicaties voor je:

- Software problemen | 1 a 2 werkdagen.
- Hardware problemen | 3 - 4 werkdagen.
- Virussen en malware | 1 werkdag.
- Opschonen van laptop | 1 werkdag.

We hopen dat we je goed van dienst kunnen zijn voor de laptop reparatie. Tot snel! Wij zitten gelukkig ook in Maarssen dus het is niet te ver weg. ;)