3 robots iwally

Heb je een nieuwe laptop? Beveilig deze dan direct tegen diefstal voordat het te laat is! Wanneer je een laptop hebt en hij wordt gestolen dan kan je net als met je telefoon deze opsporen of op afstand onbruikbaar maken door gebruik te maken van anti diefstal sofware!

Wil je graag anti diefstal software en weet je niet goed waar je moet beginnen? Gebruik dan het gratis Prey Anti Theft programma, met dit programma kan je tot drie apparaten gratis beveiligen tegen diefstal. Prey werkt op Windows, Mac en op iPhone en Android. Dus voor iedereen is er een oplossing alleen Windows Phone moet nog even geduld hebben op dit moment.

Je kan Prey als volgt gebruiken, ga naar de website, https://preyproject.com download de applicatie voor jouw besturingssysteem! Volg de instructies op tijdens de installatie van de software en maak een account aan. Nadat je dit allemaal gedaan hebt is je laptop beveiligd tegen diefstal. Je kan dit ook op je computer toepassen, mocht er zo bij jou thuis worden ingebroken dan kan je de computer eenvoudig terugvinden met de website van Prey Protect. Het programma biedt o.a. een geo locatie aan en andere diensten. Zo kan je je device ook terugvinden of een geluid laten afspelen.

Ideaal voor als je geen Apple Macbook hebt, maar toch je device wilt beveiligen. Wil je ook je telefoon beveiligen? Dat kan ook met Prey Protect!

In dit screenshot is de interface van Prey Protect te zien, je kunt nauwkeurig zien waar een telefoon of laptop zich op dit moment bevindt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een foto te maken van de persoon die achter het apparaat zit, WiFi netwerken die in de buurt zijn te vinden en nog veel meer. Zo kan je een alarm alten afgaan, de laptop vergrendelen en ook 

Je kunt ook een bericht versturen naar de laptop of telefoon. Verder kun je ook een bericht achterlaten op de laptop of telefoon.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75