3 robots iwally

Hallo daar! Welkom bij iWally. Is uw bedrijf ook opzoek naar een punt waar uw organisatie met alle IT vragen terecht kan, voor advies, aanschaf en onderhoud? Geen ingewikkelde technische jargon taal en termen, maar gewoon een "simpele, to the point" uitleg, maar wel kritisch op belangrijke zwakke punten?

iWally kan dan waarschijnlijk meer voor uw bedrijf betekenen. Wij richten ons vooral op de automatisering bij MKB bedrijven. Zo denken wij graag mee over back-ups, redundatie, plan B bij storingen / rampen en proberen we altijd goed mee te denken met uw IT infrastructuur en wensen.

Veel klanten van ons geven aan dit zeer te waarderen. Onze klanten houden zich namelijk liever bezig met andere dingen dan het voorkomen van ransomware en zorgen dat de back-up goed draait. Maar ook de printer dient " het gewoon altijd te doen". IT consultancy houdt ook in het plannen van grotere projecten die niet binnen enkele dagen te realiseren zijn.

Ook kunnen wij uw organisatie adviseren in zaken als Webhosting, VPS en Dedicated servers, telefooncentrales, nummerplannen, Cisco en trainingen. Hierbij maken we vaak ook gebruik van ons kennis netwerk. Wanneer u dus opzoek bent naar IT gerelateerde diensten kunt u ons bereiken per e-mail of telefoon.