3 robots iwally

iWally is geen computerwinkel, ondanks dat veel mensen ons zien als een computerwinkel. Wij zijn toch iets anders dan een computerwinkel, waar wij ons onderscheiden is service, en advies op maat. Als winkel met voorraad kunnen wij niet hetzelfde onafhankelijke advies geven als met voorraad. Wij hebben bepaalde artikelen / laptops / computers op voorraad ,maar veelal leveren wij op bestelling. Door de snelle aflevering van producten door webshops en scherpe prijzen, vergelijken we altijd onze inkoopprijs met deze van andere webshops. Vaak is de prijs bij een webshop lager, waarnaar wij adviseren / het product bestellen bij deze webshop. 

Wij verlenen diensten in Maarssen, Breukelen, Tienhoven, Utrecht en ook Westbroek.

Vervolgens gebruiken we het onderdeel voor de reparatie en voeren we alle nodige reparaties uit aan uw laptop of computer. Wij brengen hierbij alleen de reparatiekosten in rekening in gemaakte arbeid en gebruikte onderdelen, bestede tijd. Mede hierdoor kunnen wij u een scherp geprijsde reparatie bieden voor uw probleem en loopt u weer met een goed werkend systeem de deur uit.

Daarnaast is service bij ons iets wat hoog zit, u krijgt op uw reparatie en geleverde diensten altijd support en garantie. Wij hopen u hiermee een gerust gevoel te kunnen geven wanneer u uw systeem achterlaat en weer meeneemt naar huis of kantoor. 

iWally doet dit werk al sinds 2010 en daarvoor als hobby, u kunt ook kijken naar onze referenties indien u meer wilt weten over ervaringen van andere klanten van iWally. U kunt ons vinden via Facebook, Google Maps en andere Social Media kanalen. 

iWally staat voor u klaar wanneer uw computer of laptop problemen geeft, maar ook met uw Mac of Macbook kunt u bij ons komen voor vragen en advies.