3 robots iwally

iWally is het adres waar u moet zijn wanneer de computer kapot gaat. Geen nood, als u ons belt dan komt het vast allemaal in orde. Wanneer de computer kapot gaat is dat uiteraard heel vervelend. Meestal gebeurd dat ook nog wanneer je hem nu net nodig hebt. Net even wanneer je de bankzaken wou regelen via de computer of een belangrijke e-mail verwacht, gaat de computer kapot. Gelukkig zit iWally dan ook in Maarssen en kunnen we snel de PC weer repareren.

Wanneer je je computer brengt, of ons belt voor een afspraak zullen we je eerst enkele vragen stellen om uit te vinden wat er precies aan de hand is met je computer. Het komt soms namelijk voor dat we bepaalde problemen direct per telefoon kunnen verhelpen. Dat is uiteraard niet altijd zo, maar het komt voor. We geven je een indicatie van wat het probleem zou kunnen zijn, hierna kun je de computer bij ons brengen.

Wat gebeurt er als ik mijn computer breng?

Nadat je je computer hebt gebracht uit Maarssen, gaan we vaststellen wat het probleem is met onze diagnose, Zodra we weten wat er precies aan de hand is met je computer bellen we je op over de kosten van de reparatie en hoe veel tijd dat we nodig hebben voor de reparatie. Wanneer je akkoord gaat, kunnen we direct aan de slag met de reparatie van je computer. We geven je misschien nog wat advies over bijzaken die we tegenkomen tijdens het repareren van de computer. Het komt ook wel eens voor dat het repareren van de computer, het economisch niet meer waard is. Dit vertellen we je altijd eerlijk in het gesprek. Het redden van de data op de kapotte computer is verder vaak geen probleem. De hardeschijf is vaak nog wel in orde.

Hoelang ben ik mijn computer kwijt?

Meestal duurt een reparatie aan een computer niet meer dan 2 a 3 werkdagen. Soms gaat het nog sneller en heb je je computer dezelfde dag al weer terug. Het ligt een beetje aan het probleem en wat er precies defect is aan de computer. Soms kun je net boodschappen doen uit Maarssen bij de Albert Heijn en na een uur alweer terugkomen. We geven je altijd een tijdindicatie mee wanneer je de computer hebt gebracht. Mocht je niet in staat zijn om de computer te brengen, dan kunnen we hem ook ophalen in Maarssen. 

Mijn computer is niet defect maar vooral heel traag.

Wanneer je computer vooral heel erg traag is dan is het werken ermee ook niet prettig. In zo'n geval kunnen we je adviseren over een eventuele upgrade van je computer of het herinstalleren van je systeem. Wij adviseren veel klanten om een SSD te nemen voor hun computer. Een SSD zorgt voor een behoorlijke snelheidsverhoging van de computer. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Natuurlijk kunnen we de PC ook aleen opschonen indien dit voloende blijkt. Wanneer u de pc bij ons brengt zullen we dit met u overleggen nadat we uw computer bekeken hebben.