3 robots iwally

Advies over upgrades voor je computer & laptop:

Last van vastlopers! Nieuwe laptop WiFi upgrade Je Game PC upgraden Nieuwe computer

Een aankoop van een nieuwe laptop, computer of misschien een iMac is niet altijd de meest eenvoudige opgave. Want hoe weet u nu welk model, type en merk het beste bij u past? En de betrouwbaarheid en kwaliteit? Zo'n keuze is lastig, zelfs voor ons.

Maar voor u als consument is een aanschaf nog veel moeilijker. Het verdiepen in de materie is lastig en niet iedereen is altijd even eerlijk of juist. Niet alles wat u leest is waar.

Het vergelijken is zo moeilijk, wanneer u advies nodig heeft bij de aankoop van een systeem, of laptop dan kan iWally u hierbij helpen.

Wij vergelijken systemen en laptops en vertellen u de verschillen en leggen uit wat deze inhouden, geven advies over wat wij denken dat het beste voor uw situatie is, en over de geschatte gebruiksduur van het apparaat. Niet iedereen wil iedere 2 jaar een nieuw apparaat aanschaffen.

Soms is een computer of notebook zo traag dat u al gauw denkt aan de aanschaf van een nieuw systeem of hiertoe bent aangeraden. Dit is echter niet altijd nodig.

Een upgrade met recente onderdelen van uw systeem kan ook een manier zijn om uw systeem weer up to date te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door een nieuwe hardeschijf, extra geheugen of een processor upgrade. Dit is niet altijd voordeliger dan een nieuwe aanschaf maar in veel gevallen ook wel. Wij adviseren u graag over de kosten van zo'n upgrade en de kosten hiervan.

Advies of graag een upgrade? Neem nu contact met ons op.

Welke hardware de meest effectieve "boost" of versnelling geeft aan uw systeem is per situatie anders. Tegenwoordig adviseren wij iedereen een SSD te nemen. Een SSD maakt uw werk vele malen prettiger en maakt het wachten op applicaties tot een minima. Meer tips? Lees dan onze pagina, werken aan de oplossing van uw computer of laptop probleem.