3 robots iwally

In Vleuten is iWally al enige tijd actief als bedrijf voor de reparatie van computers en laptops. Wanneer je computer kapot gaat dan is dat vaak heel erg vervelend. Het gebeurd meestal ook net wanneer het niet uitkomt! Daarom is het handig als je om de hoek, in Vleuten  een bedrijf hebt dat de computer weer snel gerepareerd heeft! Betrouwbaar en behulpzaam!

De oorzaak van een kapotte computer of laptop is niet altijd direct vast te stellen zeker niet zonder er naar te kijken. Daarom vragen wij je ook om uw computer / laptop bij ons langs te brengen in Vleuten voor onderzoek. Soms is dat echter niet nodig wanneer het om een heel klein probleem gaat. Stuur ons gerust een e-mail met je vraag dan deze z.s.m. in behandeling nemen en je een passend antwoord geven op uw vraag of verzoek.

Vaak ligt de oorzaak bij een kapotte computer bij software of aan hardware die het na jaren trouwe dienst heeft begeven. In Vleuten zijn veel reparaties nodig als gevolg van een virusinfectie of het trager worden van de computer of laptop.

Een onderdeel dat vaak stuk gaat bij computers is toch wel de voeding. Fabrikanten bezuinigen vaak op de voeding van de PC om de verkoopprijs te drukken. Na een jaar of drie a vier kan de voeding het niet meer aan en start de computer niet meer op. Maar waar vind je een goedkope, betrouwbare voeding op een zaterdagmiddag in Vleuten? Bel ons voor een prijsopgave voor een voeding en de duur van de reparatie.

Neem contact met ons op voor een afspraak voor de reparatie van je computer. Wanneer je de computer bij ons brengt dan stellen wij eerst een diagnose alvorens wij aan het werk gaan. Of het nu een voeding betreft, een kapotte hardeschijf of defect werkgeheugen.

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten