3 robots iwally

In de provincie Utrecht zijn wij actief als reparatie bedrijf voor computers en laptops. Wanneer je computer kapot gaat dan is dat vaak heel erg vervelend. Het gebeurd meestal ook net wanneer het niet uitkomt! Daarom is het handig als je lokaal in Utrecht een bedrijf hebt dat e computer weer snel gerepareerd heeft! Betrouwbaar en behulpzaam!

De oorzaak van een kapotte computer is niet altijd direct vast te stellen zeker niet zonder er naar te kijken. Daarom vragen wij je ook om uw computer bij ons langs te brengen in Utrecht voor onderzoek. Soms is dat echter niet nodig wanneer het om een heel klein probleem gaat. Stuur ons gerust een e-mail met je vraag dan deze z.s.m. in behandeling nemen en je een passend antwoord geven op uw vraag.

Vaak ligt de oorzaak bij een kapotte computer bij software of aan hardware die het na jaren trouwe dienst heeft begeven. In Utrecht zijn veel reparaties nodig als gevolg van een virusinfectie of het trager worden van de computer of laptop.

Een onderdeel dat vaak stuk gaat bij computers is toch wel de voeding. Fabrikanten bezuinigen vaak op de voeding van de PC om de verkoopprijs te drukken. Na een jaar of drie a vier kan de voeding het niet meer aan en start de computer niet meer op. Maar waar vind je een goedkope, betrouwbare voeding op een zaterdagmiddag in Utrecht? Bel ons voor een prijsopgave voor een voeding en de duur van de reparatie.

Neem contact met ons op voor een afspraak voor de reparatie van je computer. Wanneer je de computer bij ons brengt dan stellen wij eerst een diagnose alvorens wij aan het werk gaan. Of het nu een voeding betreft, een kapotte hardeschijf of defect werkgeheugen.

Upgrade of vervanging van onderdelen

Een computer of laptop kan er vanwege verschillende redenen mee ophouden. Soms is de software verouderd of niet meer up-to-date. In andere gevallen dient bijvoorbeeld de harde schijf te worden vervangen. Voor zowel software veroudering als de vervanging van onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen er alles aan het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Klop daarom gerust bij ons aan als je last hebt van een kapot beeldscherm, een harde schijf die niet naar behoren werkt of verouderde software. Wij geven je altijd een eerlijk advies over de reparatiekosten, dus je weet direct waar je aan toe bent. Bovendien is het soms mogelijk om aanspraak te maken op de verzekering waardoor je niet het volledige bedrag zelf hoeft te betalen.

Waarom je kiest voor computerreparatie bij iWally in Utrecht

 • Je kiest voor een bedrijf met veel ervaring in computerreparatie.
 • Je ontvangt altijd vooraf duidelijkheid inzake de reparatiekosten.
 • Je geniet te allen tijde van een uitstekende kwaliteit en uitmuntende service.
 • Is reparatie niet meer mogelijk? Bij iWally ontvang je altijd een passend advies

Pak de telefoon of stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar om jouw computer probleem zo snel mogelijk te verhelpen! Je klanten hoeven dan niet lang te wachten op jouw antwoord.

Hulp op afstand computerreparatie

Wij bieden ook hulp op afstand aan voor je computer of laptop reparatie. Wanneer je probleem snel moet worden opgelost bel ons dan vandaag nog, misschien is je probleem namelijk wel op afstand op te lossen in korte tijd! Dan kan je weer aan de slag met waar je mee bezig was. Wil je meer weten over hulp op afstand? Klik dan hier voor meer informatie over hulp op afstand.

Politie virus / BUMA / KLPD / uKash virus verwijderen

Wanneer je last hebt van één van deze virussen op uw computer dan kun je ook gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je bij het verwijderen van deze virussen en het beveiligen van de computer na reparatie van deze virussen. Je wilt uiteraard niet dat zoiets nog een keer gebeurd. Daarom geven we je ook tips mee om erger te voorkomen. Zelf graag het politievirus verwijderen dat kan ook lees onze handleiding eens door!

Reparaties die wij zo al uitvoeren aan computers :

 • defecte voeding vervangen van je PC
 • werkgeheugen vervangen van computer
 • kapot moederbord vervangen van computer
 • defecte hardeschijf vervangen en de data behouden
 • aan / uit knop vervangen van computer
 • kappote videokaart vervangen
 • hitte problemen van PC oplossen
 • slecht startende computer die niet doorstart