3 robots iwally

Is je computer kapot? Dat kan heel vervelend zijn, meestal gebeurt zoiets wanneer het net niet uitkomt of wanneer je iets moet doen! Daarom is het belangrijk dat je kapotte computer snel gerepareerd terug krijgt.

De oorzaak van een kapotte computer is niet altijd direct vast te stellen zeker niet zonder er naar te kijken. Daarom vragen wij je ook om uw computer bij ons langs te brengen voor onderzoek. Soms is dat echter niet nodig wanneer het om een heel klein probleem gaat. Stuur ons gerust een e-mail met je vraag dan deze z.s.m. in behandeling nemen en je een passend antwoord geven op uw vraag.

Vaak ligt de oorzaak bij een kapotte computer bij software of aan hardware die het na jaren trouwe dienst heeft begeven.

Een onderdeel dat vaak stuk gaat bij computers is toch wel de voeding. Fabrikanten bezuinigen vaak op de voeding van de PC om de verkoopprijs te drukken. Na een jaar of drie a vier kan de voeding het niet meer aan en start de computer niet meer op.

Neem contact met ons op voor een afspraak voor de reparatie van je computer. Wanneer je de computer bij ons brengt dan stellen wij eerst een diagnose alvorens wij aan het werk gaan. Of het nu een voeding betreft, een kapotte hardeschijf of defect werkgeheugen.

Hulp op afstand

Wij bieden ook hulp op afstand aan voor je computer of laptop reparatie. Wanneer je probleem snel moet worden opgelost bel ons dan vandaag nog, misschien is je probleem namelijk wel op afstand op te lossen in korte tijd! Dan kan je weer aan de slag met waar je mee bezig was. Wil je meer weten over hulp op afstand? Klik dan hier voor meer informatie over hulp op afstand.

Politie virus / BUMA / KLPD / uKash virus verwijderen

Wanneer je last hebt van één van deze virussen op uw computer dan kun je ook gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je bij het verwijderen van deze virussen en het beveiligen van de computer na reparatie van deze virussen. Je wilt uiteraard niet dat zoiets nog een keer gebeurd. Daarom geven we je ook tips mee om erger te voorkomen. Zelf graag het politievirus verwijderen dat kan ook lees onze handleiding eens door!

Reparaties die wij zo al uitvoeren aan computers :

  • defecte voeding vervangen van je PC
  • werkgeheugen vervangen van computer
  • kapot moederbord vervangen van computer
  • defecte hardeschijf vervangen en de data behouden
  • aan / uit knop vervangen van computer
  • kappote videokaart vervangen
  • hitte problemen van PC oplossen
  • slecht startende computer die niet doorstart